Om meg

Hei, mitt navn er Christine!

Ideen til Minlillehobby.no startet i det små da jeg gikk gravid med mitt første barn. Mamma og bestemor satte i gang med å strikke til babyen, og jeg lærte meg å hekle av mamma. Etter hvert opprettet jeg en Instagram-konto om hekling, smokkesnorer og vognlenker som man kan lage til babyen sin. Jammen fikk jeg ikke flere og flere følgere – det var så gøy! Etter som jeg kom mer inn i hobbymiljøet på Instagram skjønte jeg at her lå det et marked.

Jeg har brukt mye tid på research for å finne akkurat det sortimentet jeg ønsker meg i nettbutikken, og nå er jeg veldig fornøyd. Ambisjonen med Minlillehobby.no er å dekke et større behov hos kundene mine. Med inspirerende og morsomme produkter, oppskrifter, videoer og tips til «How-to» og DIY kan vi være kreative sammen!

Tiden flyr – og fra jeg startet med hekling og Instagram til jeg nå har Minlillehobby.no oppe og står, har vært en utrolig kreativ og gøyal reise sammen med dere som følger og støtter meg på veien!

Minlillehobby sikkerhet

Med fokus på sikkerhet

Når du lager smokkesnorer, biteleker eller andre ting til barnet ditt, er det du som har ansvaret for at det ferdige produktet oppfyller kravene til trygghet og sikkerhet. Alle våre silikon- og treprodukter er 100% BPA- og giftfrie, samt oppfyller kravene til EN71-3. Produktene som tilbys på Minlillehobby.no inneholder korrekte godkjennelser i forhold til regelverket knyttet til sikkerhet. Jeg anbefaler alle å gå inn og lese mer om informasjon og veiledning før man setter i gang med å lage produkter. Informasjon om sikkerhet finner du under: Sikkerhet & oppskriftsbloggen.

Min Lille Hobby youtube kanal

Se vår Youtube-kanal for inspirasjon og veiledning!

Vi har laget en egen videokanal på Youtube for å inspirere og vise hvordan du kan lage morsomme ting til barnet ditt.

Ved hjelp av våre enkle instruksjonsvideoer lærer du å lage unike, selvlagete leketøy og andre babyting. Alle produktene du trenger finner du i nettbutikken.

Det er veldig hyggelig hvis du vil følge meg på Youtube og kom gjerne med forslag til ting og temaer du vil se mer av!