Frakt & retur

Vi har gratis frakt om du bestiller varer til en verdi over 999 kr. Ved bestilling under dette beløpet kommer frakten på 49kr.

Du kan også hente varene dine hos oss på lageret i Tønsberg, helt gratis.
Kilengaten 1 – inngang A
3117 Tønsberg

Vi pakker din bestilling innen 12 timer(mandag-fredag), og leverer den til posten innen 24 timer. Forventet leveringstid hos oss er 1-4 dager. Vi forsøker hele tiden å levere varene så raskt som mulig og varene sendes med Bring.

Retur & reklamasjon

Angrerettloven gir deg rett til å angre på ditt kjøp. Angrerett innebærer at kjøperen uten grunn kan returnere en vare til selgeren selv om det ikke foreligger noen mangel ved den. Angreretten forutsetter at kjøper må gi selger en beskjed om at de ønsker å benytte seg av angreretten innen 14 dager etter at du mottar leveransen.

Når kjøper vil benytte seg av angreretten skal meldingen om dette være skriftlig (angrerettskjema, e-post) og den må inneholde opplysninger om hvordan kjøperen vil returnere varen til selgeren. Eventuell returforsendelse må betales av kjøperen. Kjøperen har risikoen for transporten tilbake til oss og tilbakebetaling skal finne sted innen 14 dager fra den dagen selgeren mottar varen.

For at angreretten skal gjelde må produktene leveres tilbake til oss med samme mengde og i den standarden kjøper mottok varene. Alle produktene skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid samt at produktene skal sendes tilbake i originalemballasjen, sammen med angrerettskjema.

Angrerettskjema kan lastes ned fra regjeringen

https://www.regjeringen.no/no/dokument/dep/bld/nye-livsoppholdssatser/skjema-2/skjema-om-angrerett/id614564/

Returadresse:
Min Lille Hobby
c/o Heimtun
Postboks 1300 Trudvang
3105 Tønsberg

Hvis det foreligger en mangel ved varen må kjøper innen rimelig tid etter at den ble oppdaget eller burde ha blitt oppdaget, gi selger melding om at han/hun vil påberope seg mangelen. Kjøper har alltid reklamert tidsnok dersom det skjer innen 2 mnd. fra mangelen ble oppdaget eller burde blitt oppdaget.