Sikkerhet

Det er utrolig viktig for meg at produktene vi tilbyr dere, som blir benyttet til å lage til baby og barne produkter, inneholder den riktige godkjenninger rettet mot de reglene som er knyttet til dette. Med andre ord er alle våre silikon og tre- produkter 100% BPA – og giftfri samt oppfyller kravene til EN71-3.

Når det lages smokkesnorer, biteleker eller andre produkter til den lille, er det du som har ansvaret for at det ferdige produktet lages riktig og sikkert. Før du begynner, anbefaler jeg at du går inn og ser på filmene vi har laget under kategorien «How to», eller laster ned en gratis PDF-fil som tar deg gjennom prosessen steg for steg, som du finner under kategorien oppskrifter.

Dette vil gi deg en bedre forståelse samt veiledning før du begynner prosessen med å lage ditt eget personlige produkt til den lille.

Når det lages en smokkesnor eller biteleke er det viktig at den ikke er lenger enn 22cm målt uten clips. Grunnen til dette er at babyen/barnet kan få viklet den rundt halsen og bli kvalt. Du må bruke de riktige perlene samt et polyester/satin snøre på 1,5mm. Grunnen til dette er at når man knyter endene bruker man en lighter til å “smelte/sveise” trådene sammen med knuten. Det samme prinsippet gjelder også når du generelt benytter deg av perler som den lille kan sette i halsen at tråden sveises sammen.

Du må alltid teste produktet du har laget før du gir den til en baby. Dette kan gjøres ved at du ser over perlene og drar hardt i produktet/snøret sånn at du er helt sikker på at knutene er sikre og ikke vil gå opp igjen. Dette anbefaler jeg at du og gjør som en vane en gang iblandt. Om du gir smokkesnoren bort i gave, er det lurt å informere de som får den om dette.

Om du ønsker videre informasjon, har noen spørsmål eller dokumentasjon på våre produkter, kontakt oss på mail: Info@minlillehobby.no

Rengjøring

Når du skal rengjøre produktene skal du benytte deg av en fuktig klut. Det er viktig at du ikke bruker noen form for rengjøringsartikler eller kjemikalier.

X