Bitering – DIY

Bitering – DIY

Denne instruksjonen er laget av minlillehobby.no. Sikkerhet er ekstremt viktig å ha fokus på når du lager biteleker til den lille. Mer informasjon om dette finner du under kategorien sikkerhet på nettsiden. Du finner også videoveiledning for montering av bitering på bloggen. Alle produktene du trenger får du kjøpt hos minlillehobby.no.

En bitering passer perfekt for de små når de begynner å klø i gommene. Biteringen er god å bite i, og den kan settes sammen i utallige kombinasjoner. Den er enkel å lage, og en rund form gjør det lett for den lille å få et godt gripetak.

Du trenger:

Når du har funnet frem produktene som du ønsker å bruke for å lage biteleken, trer du perlene og treringene på en polyestertråd.
Lag en dobbeltknute på tråden.
Klipp av tråden.
Nå skal du “sveise” sammen trådene. Dette gjør du ved å bruke en lighter til å smelte tråden. Det er viktig at du “sveiser” tråden ordentlig, slik at knuten ikke går opp igjen.
Dra hardt i biteleken for å forsikre deg om at knuten faktisk holder, og at den er trygg for den lille å leke med. Deretter drar du en av perlene over knuten slik at den gjemmes i biteleken.

Bruk gjerne #minlillehobby dersom du deler bilde av biteleken du har laget på instagram.

Har du behov for hjelp, ta kontakt på mail: info@minlillehobby.no

Vi hjelper deg gjerne!

X