Biteleke med clips – DIY

Biteleke med clips – DIY

Denne instruksjonen er laget av minlillehobby.no. Sikkerhet er ekstremt viktig å ha fokus på når du lager biteleker til den lille. Mer informasjon om dette finner du under kategorien sikkerhet på nettsiden. Du finner også videoveiledning for montering av biteleke på bloggen. Alle produktene du trenger får du kjøpt hos minlillehobby.no. Clips er veldig praktisk å bruke på en biteleke slik at du kan feste den i tøyet til barnet. En viktig sikkerhetsregel er at maks lengde på en biteleke ikke må overstige 22 cm, målt uten clips.

En biteleke passer perfekt for de små når de begynner å klø i gommene. Den er god å bite i, og den kan settes sammen i utallige variasjoner.

Du trenger:

Start med å legge produktene i rekke, og mål lengden med målebånd. Forsikre deg om at biteleken ikke blir lengre enn 22 cm, målt uten clips.

Legg polyestertråden dobbelt. Tre den gjennom hullet i elefanten, og fest den som på bildet.
Tre på alle perlene og treringene.
Når alle perlene er tredd på, lager du en knute på tråden slik at perlene ikke kan falle av.
Tre på clipsen.
Knyt en dobbeltknute og klipp trådene.
Nå skal du “sveise” sammen trådene. Dette gjøres ved at du bruker lighteren til å smelte tråden. Det er viktig at tråden blir ordentlig “sveiset” sammen, slik at det ikke er fare for at knuten går opp.
Dra hardt i biteleken for å forsikre deg om at knuten faktisk holder, og at den er trygg for den lille å leke med.

Bruk gjerne #minlillehobby dersom du deler bilde av leken du har laget på Instagram.

Trenger du hjelp kan du ta kontakt på info@minlillehobby.no.

Vi hjelper deg gjerne!

X